top of page
1/6
Yoga@Office
Yoga@Office dovodi jogu u urede. Prije ili nakon radnog vremena, u prostorima vaše firme održavaju se satovi joge.

Na fizičkoj razini, joga u vašem uredu znači direktnu protusilu potencijalnim
ili već nastalim problemima proizašlih iz osmosatnog sjedenja za računalom.

 

Na psihičkoj razini, joga u vašem uredu znači smanjenje stresa, restart i 'čišćenje' od svih tema i problema koji su sastavni dio radnog okruženja. Posljedično, dolazi do povećanje zadovoljstva na radnom mjestu i veće efikasnosti u radu.

Pokazalo se da ovaj nevelik ulog u poticanje zadovoljstva zaposlenika radi ogromnu razliku u poslovnom okruženju!

PLAĆANJE

Postoji mogućnost da firma plaća satove kao motivaciju zaposlenicima, a postoji i opcija da im omogući prostor, a da zaposlenici sami plaćaju satove. 

PROSTOR

Vježba se u zajedničkoj prostoriji u sklopu firme ili u blizini. U slučaju da se radi o konferencijskoj sali i sl. moguće je isprazniti i potom vratiti u prvobitno stanje.

DETALJI

Sat joge traje 60-75 minuta.

Prostirke donose zaposlenici (privatne) ili ih osigurava firma. Nije potrebno predznanje o yogi. Nije bitno na kojoj ste razini kondicije, rastezljivosti, težine i sl.

 

U slučaju bolesti i/ili osjetljivosti (posebno kralježnice i zglobova) obavijestiti učitelja.

 

Potrebno je obući se udobno. Najbolje je raditi bos i bez nakita, no nije uvijet. Jesti najkasnije 2 sata, a idealno 4 sata prije treninga.

KLIJENTI - ZAGREB

ImagoOgilvy_LOGO_RGB_NEG.png

Imago Ogilvy - kreativna agencija

MARKET-Logo-White.png

Market kolektiv - dizajn studio

Naši učitelji - Zagreb

TENA CUCULIĆ
- TENA KAO JOGA UČITELJ

 

 

Nakon pet godina rekreativne yoga prakse, Tena Cuculić završava TT200 (teacher training od 200 sati) u Divya joga studiju u Zagrebu.

 

Certificirani je (RYT 200) Vinyasa Yoga učitelj pod mentorstvom Sandre Petre Pintarić (Dharma Yoga) i Petre Caramichel (Ashtanga Yoga).

Odlazi na dodatno usavršavanje u Indiju u KPJAY Institutu u Mysoreu gdje prakticira jogu pod mentorstvom Saraswati Jois, jedne od ključnih imena u povijesti Ashtanga yoge. 

 

Danas djeluje kao joga trener u Zagrebu, gdje pokreće projekt Yoga@Office.

U 2019. g. odlazi na dodatnu edukaciju u London gdje radi pod mentorstvom sri Dharma Mittre, autora i začetnika Dharma joge.

Također, radi kao kolumnist za Večernji list gdje piše o zdravstvenom aspektu joge. Pročitaj kolumne na portalu ordinacija.vecernji.hr!

NIKOLINA MILOŠEVIĆ
- NINA KAO JOGA UČITELJ

 

 

Nakon dugogodišnje taekwondo karijere Nina je svoj put pronašla u yogi, te nakon nekoliko godina samostalne prakse upisuje Teacher Training.

 

Nakon godinu dana intenzivne prakse završava osnovnu obuku za učitelja joge TT200 kod mentorice Sandre Petre Pintarić u Zagreb School of Yoga Science.

 

U veljači 2019. odlazi na dodatnu edukaciju u London kod učitelja Sri Dharma Mittre, jednog od najpoznatijih učitelja današnjice poznatog kao „Stijena joge“ ili „Učitelj učitelja“. 

Dodatnu edukaciju nastavlja u Barceloni prateći učitelja Camilo Garciu koji je u yoga praksi preko 11 godina, direktno mentoriran od učitelja Sri Dharma Mittre i Andrei Ram.

 

Svoj yoga put nastavlja priključujući se projektu Yoga@Office kao poject manager i trener-učitelj.

Naši učitelji - Rijeka

FILIP NJEGOVAN
- FILIP KAO JOGA UČITELJ

 

 

Filip Njegovan rođen je 1988. u Rijeci. Nakon dugogodišnjeg rada kao fitness instruktor, dolazi u doticaj s jogom preko drugih programa koji su koristili njezine elemente za rad na mobilnosti i fleksibilnosti.

 

Same asane su ga potaknule da istražuje više, što ga je zajedno s željom za znanjem dovelo do upisa u Divya Yoga školu.

Kroz godinu dana edukacije, osim znanja dobio je još nešto puno bitnije - potvrdu da je put kojim je pred nekoliko godina krenuo i priča koju gradi više nego ispravna, te da vježbanje, neovisno o tome „kakvog nam je izgleda“ sama fizička praksa, treba imati viši smisao od toga da nam služi za ispušni ventil i trošenje kalorija. 

 

Danas je Filip certificirani RYT 200 Yoga učitelj. Uz jogu, njegovu svestranost dokazuju i sljedeći certifikati: Certified SMK, GFM & GFM Junior, MaxwellS&C Lvl 1&2, TRX STC, FMS, Senior SwingLean Instructor.

Priključuje se projektu Yoga@Office te vodi jogu u kompanijama na području Rijeke i okolice.

 
 
Dogovorite besplatni probni sat u svojoj kompaniji!
Pošaljite upit na cuculic.tena@prababa.com.
Vidimo se!

 
bottom of page