Tko je prababa?

Prababa je agencija za PR, marketing i evente, koju vodi Tena Cuculić. Specijalizirana za komunikaciju, organizaciju i produkciju, Prababa je idealan izbor za male i srednje poduzetnike koji su spremni svoju priču prepustiti u stručne ruke po principu “ključ u ruke”. Za klijente gradimo etičnu komunikaciju, fer suradnju i pozitivan odjek u javnosti, što su vrijednosti kojima i sami težimo.

_DSC0638.jpg

Tena Cuculić rođena je 1989. u Zagrebu. Magistrira na Ekonomskom fakultetu pri Sveučilištu u Zagrebu, a 2011. godine odlazi na dodatnu edukaciju u Visoku školu ekonomije na Nacionalnom sveučilištu u Moskvi i Sankt Petersburgu. Za vrijeme diplomskog studija radi kao demonstratorica na Katedri za makroekonomiju i gospodarski razvoj te kao suradnica na projektima dizajnerskog kolektiva ‘Oaza’ i Hrvatskog dizajnerskog društva.

 

Nakon diplome, zapošljava se u Croatian Design Superstoreu te dvije godine radi u sklopu projekta Design District Zagreb kao voditeljica marketinga na istoimenom festivalu.

 

Od 2016. godine kreće u samostalan rad kao PR i event menadžerica. 

 

Pohađa jednogodišnju edukaciju smjerova Social Media Manager te PR manager na poslovno školi Experta gdje radi pod mentorstvom Borisa Vujčića, Krešimira Macana, Aleksandre Kolarić, Bože Skoke te drugih imena iz industrije ekonomije, marketinga i PR-a. 

2018. otvara vlastitu agenciju za promidžbu 'Prababa’ gdje radi na poslovima marketinga, odnosa s javnošću i organizacije evenata za  male i srednje poduzetnike.

Paralelno radi kao kolumnist za časopis Grazia, te kao trenerica joge.

photo: Marija Gašparović / make-up: NG make-up

Tko je Tena?